آموزش تهیه سوپ پیاز و سیب زمینی


شما می توانید سوپ پیاز و سیب زمینی را در فصل سرد سال برای جلوگیری از ابتلا به بیماری ها طبخ کنید. این سوپ طعم خوبی هم دارد. سوپ پیاز و سیب زمینی یک پیش غذای ساده می باشد که ماده اصلی آن سیب زمینی است , عطر , طعم و رنگی متفاوت و فوق العاده دارد و چاشنی آن پوست پرتقال و چند شاخه گشنیز است.

مواد لازم جهت تهیه سوپ پیاز و سیب زمینی :

۱٫ روغن نباتی : ۲ قاشق غذاخوری
۲٫ سیب زمینی , نگینی خرد شده : ۹۰۰ گرم
۳٫ هویج , نگینی خرد شده : ۱ عدد
۴٫ پیاز , خلال شده : ۲ عدد
۵٫ سیر , له شده : ۲ حبه
۶٫ عصاره سبزیجات : ۱ پیمانه
۷٫ آب پرتقال شیرین نشده : نصف پیمانه
۸٫ ماست ساده کم چرب : ۲۲۵ میلی لیتر
۹٫ گشنیز تازه , خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
۱۰٫ نمک : به میزان لازم
۱۱٫ فلفل : به میزان لازم
۱۲٫ گشنیز جهت تزیین : مقداری
۱۳٫ خلال پوست پرتقال : مقداری

طرز تهیه سوپ پیاز و سیب زمینی :

آموزش تهیه سوپ پیاز و سیب زمینی

۱٫ روغن نباتی را در یک قابلمه بزرگ گرم نموده , سیب زمینی , هویج و پیاز خرد شده و سیر را به آن اضافه نمایید . سبزیجات را به مدت ۵ دقیقه به آرامی تقت دهید و در طول این مدت مرتب آن ها را هم بزنید .

۲٫ آب پرتقال و عصاره سبزیجات را به مواد بیافزایید و بگذارید به جوش بیایند . حرارت را کم نمایید تا آرام بجوشند . درب قابلمه را ببندید تا مواد به مدت ۲۰ دقیقه پخته , هویج و سیب زمینی های نگینی , نرم و ترد شوند .

۳٫ محتویات داخل قابلمه را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و یک دقیقه دستگاه را روشن نمایید تا مواد به شکل پوره در بیایند .

۴٫ قابلمه را بشویید و مواد را دوباره داخل آن برگردانید .

۵٫ در آخر , ماست و گشنیز خرد شده را اضافه نمایید . غذا را بچشید و نمک و فلفل آن را اندازه نمایید .

۶٫ غذا را در کاسه های گرم سرو نمایید و با شاخه گشنیز و خلال پرتقال تزیین نمایید .

توصیه سرآشپز جهت تهیه سوپ پیاز و سیب زمینی :

این غذا را می توان به دو صورت سرو و گرم سرو نمود . اگر مایلید آن را سرد سرو نمایید , درست قبل از کشیدن غذا , ماست را اضافه نمایید و در کاسه های سرد بریزید .

منبع : پارس ناز


www.birfun.com


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *