دستور تهیه نان سیر با مغز پنیر

این نان ها بسیار خوشمزه بوده و می توانید به عنوان یک میان وعده به همراه سس فلفل، کچاپ یا هر نوع سس دلخواه خود آن را خورده و از طعمش لذت ببرید.

مواد لازم:

  •     ۴۰۰ گرم خمیر آماده پیتزا
  •     ۲ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
  •     ۳ قاشق غذاخوری کره آب شده
  •     ۳ حبه سیر رنده شده
  •     ۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
  •     ۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

طرز تهیه:

۱-فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

۲-خمیر پیتزا را به شکل مستطیل باز کنید. سپس آن را به ۸ نوار باریک و مساوی برش دهید.

۳-نوارهای خمیری را از طول کشیده و از عرض، پهن تر کنید.

۴-داخل نوارهای خمیری، پنیر موزارلا بریزید. سپس آن ها را ببندید تا پنیرها داخل خمیر پوشانده شوند.

۵- سپس به شکل پریتزل آنها را فرم دهید و درون سینی فر بچینید.

۶-کره ها را آب کنید. درون کره آب شده، سیر و جعفری خرد شده بریزید و هم بزنید.

۷-مخلوط کره را روی سطح نان بمالید.

۸-پنیر پارمسان را روی آن ها بریزید و سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن ها کاملا طلایی شود.

منبع:ایران استایل


www.birfun.com


 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *