روش تهیه آبگوشت لری / بسیار خوشمزه و لذیذ


.: روش تهیه آبگوشت لری / بسیار خوشمزه و لذیذ :. آبگوشت کشک بادمجان از غذای مردم گرمسار است. البته این غذا در استان لرستان به نام آبگوشت کشک لری معروف است …  مواد مورد نیاز :   نخود و لوبیا ۱ پیمانه لوبیا چیتی یک‌دوم پیمانه عدس یک‌دوم پیمانه گوشت گردن گوسفند ۱ کیلوگرم …

.: روش تهیه آبگوشت لری / بسیار خوشمزه و لذیذ :.

آبگوشت کشک بادمجان از غذای مردم گرمسار است. البته این غذا در استان لرستان به نام آبگوشت کشک لری معروف است …

  • نخود و لوبیا ۱ پیمانه
  • لوبیا چیتی یک‌دوم پیمانه
  • عدس یک‌دوم پیمانه
  • گوشت گردن گوسفند ۱ کیلوگرم
  • پیاز ۱ عدد درشت
  • بادمجان ورقه کرده و سرخکرده ۴ عدد درشت
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • کشک ۱ پیمانه
  • سیر سرخکرده ۴ حبه
  • نعنا داغ ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

۱٫ حبوبات را از شب قبل بخیسانید و بعد آب آن را دور بریزید.

۲٫ آن‌گاه گوشت و پیاز را همراه با حبوبات در قابلمه بریزید و به مقدار لازم آب بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

۳٫ سپس حرارت را ملایم کنید تا آبگوشت بپزد. حال بادمجان‌ها، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن بیفزائید.

۴٫ کشک را، در اواخر پخت، به آبگوشت اضافه کنید و با سیر و نعنا داغ آن را بیارائید.

یادآوری: آبگوشت می‌باید خوب جا بیفتد و بعد بادمجان‌ها را به آن بیفزائید تا خیلی له نشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *