طرز تهیه سیب زمینی کاراملی خوش طعم


سیب زمینی آن هم به سبک کاراملی واقعا خوشمزه است و برای یک غذای کمکی می تواند مناسب سفره های شما باشد.

مواد لازم جهت تهیه سیب زمینی ریز کاراملی :

۱٫ سیب زمینی تازه , با پوست و خوب شسته شده : ۶۷۵ گرم
۲٫ شکر قهوه ای : ۴ قاشق غذاخوری
۳٫ کره : ۶۰ گرم
۴٫ آب پرتقال : ۱ قاشق غذاخوری
۵٫ گشنیز یا جعفری تازه و خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری
۶٫ نمک : به میزان لازم
۷٫ فلفل : به میزان لازم
۸٫ پوست پرتقال فر خورده جهت تزیین : مقداری

طرز تهیه سیب زمینی ریز کاراملی :

طرز تهیه سیب زمینی کاراملی خوش طعم

۱٫ سیب زمینی ها را ۱۰ دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند . سپس آن ها را آبکش نمایید .

۲٫ شکر را در یک ماهیتابه بزرگ چدنی , روی حرارت کم آب نمایید و به آرامی هم بزنید .

۳٫ آب پرتقال و کره را به شکر اضافه نمایید و در حین آب شدن کره , مواد را مرتب هم بزنید .

۴٫ سیب زمینی ها را به مواد داخل ماهیتابه بیافزایید و به پخت ادامه دهید . آن ها را مرتب بچرخانید تا تمام سطحشان به کارامل آغشته شود .

۵٫ جعفری یا گشنیز تازه و خرد شده را روی سیب زمینی ها بپاشید و نمک و فلفل بزنید .

۶٫ سیب زمینی های کاراملی را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل نمایید و روی آ« را با پوست پرتقال تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .

توصیه سرآشپز جهت تهیه سیب زمینی ریز کاراملی :

شما می توانید از آب لیمو ترش به جای آب پرتقال استفاده نمایید و در آخر به جای پوست پرتقال نیز از پوست لیمو جهت تزیین استفاده نمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *