مواد لازم برای درست کردن مافین میوه ای

مافین میوه ای از جمله کیک هایی است که برای صبحانه مناسب می باشد.مافین میوه ای فاقد کره بوده و فقط کمی روغن ذرت در آن ها به کار رفته, با موز, پرتقال و زردآلو مزه دار شده اند تا هر لقمه از آن ها به طرز لذت بخشی خوش طعم گردد.

مواد لازم:

     آرد گندم کامل بکینگ پودر دار : ۲۲۵ گرم
بکینگ پودر : ۲ قاشق چای خوری
شکر : ۲۵ گرم
برگه زردآلو خیس نخورده , ریز خرد شده : ۱۰۰ گرم
موز , پوره شده : ۱ عدد
آب پرتقال : ۱ قاشق غذاخوری
پوست پرتقال ریز رنده شده : ۱ قاشق چای خوری
شیر : ۳۰۰ میلی لیتر
تخم مرغ , زده شده : ۱ عدد
روغن ذرت : ۳ قاشق غذاخوری
فرنی جو دو سر : ۲ قاشق غذاخوری
میوه خشک خرد شده , عسل یا شیره افرا جهت سرو: مقداری

مواد لازم برای درست کردن مافین میوه ای

طرز تهیه:

فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی گرم نمایید . ۱۰ عدد کاغذ روغنی مخصوص مافین را در قالب مافین قرار دهید . آرد بکینگ پودر را داخل کاسه ای الک نموده , سبوس های باقی مانده در صافی را نیز به آن ها اضافه نمایید . شکر و زردآلو های خرد شده را بیافزایید . وسط مواد خشک را با دست گود نمایید , موز , پوست پرتقال , شیر ,

تخم مرغ زده شده و روغن را اضافه نمایید . مواد را خوب هم بزنید تا به شکل خمیر غلیظی درآیند . مواد را بین قالب های مفین به طور یکنواخت و مساوی تقسیم نمایید .فرنی جو دوسر را پیش از پخت مافین ها روی آن ها بریزید و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا خوب پف نموده و وقتی به آن دست می زنید ,

سفت شده باشد و زمانی که سیخی را داخل آن فرو می برید , مواد داخل کیک به آن نچسبند. مافین ها را روی یک سینی مشبک فلزی انتقال دهید تا کمی سرد شوند . روی آن ها میوه خشک , عسل و یا شیره افرا بریزید و سرو نمایید .در صورت تمایل , می توانید انجیر خشک را جایگزین زرد آلو نمایید که کمی ترد تر است و طعم خوشمزه آن با طعم پرتقال نیز سازگار است . می توان از دیگر میوه های خشک خیس نخورده و ریز خرد شده نیز استفاده نمود .


www.birfun.com


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *