نحوه ی درست کردن مافین سیب و آناناس

اگر میخواهید مافین سیب و آناناس درست کنید به دستور زیر عمل کنید.مافین نوعی کیک خوشمزه است که سریع آماده می شود و برای عصرانه بسیار مناسب است. مافین در طعم های مختلف درست می شود. در این مطلب مافین سیب و آناناس را به شما آموزش داده ایم.

مواد لازم:

    سیب پوست‌گرفته و خردكرده ۴۰۰ گرم
آرد ۳۰۰ گرم
بیكینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
دارچین ۲ قاشق چایخوری
نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری
شكر قهوه‌ای ۱۲۵ گرم
شیر ۳۵۰ میلی‌لیتر
تخم‌مرغ ۲ عدد
وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری
كره‌آبكرده و سردشده ۱۵۰ گرم
گردوبرشته و خردكرده ۶۰ گرم
آناناس خردكرده ۱۰۰ گرم

نحوه ی درست کردن مافین سیب و آناناس

طرز تهیه:

فر(تاون) را با دمای ۱۸۰ درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و قالب ۱۲ تائی مافین را با كپسول‌های كاغذی بپوشانید. آن‌گاه سیب را با قدری آب بپزید و بگذارید خنك شود.سپس آرد، بیكینگ پودر، دارچین و نمك را با هم مخلوط و الك كنید، شكر را بیفزائید و در مركز آن،حفره‌ای ایجاد نمائید.

حالا شیر، تخم‌مرغ‌ها و وانیلین را با مفتول سیمی بزنید و كره را اضافه كنید. اكنون مایه‌ فراهم‌كرده را درون حفره‌ مواد خشك بریزید و با قاشق فلزی مخلوط سازید. بعد گردو، آناناس و سیب را بیفزائید و فقط در حد مخلوط‌‌شدن هم بزنید.اینك مایه را درون كپسول‌ها بریزید

و به مدت تقریبی ۲۰-۲۵ دقیقه در فر بپزید. همین كه مافین‌ها خنك شدند، رویشان را با كرم گاناش و دراژه‌های بادامی تزئین كنید و برای پذیرائی، در دیس زیبائی بچینید.سپس ۳۰ گرم كره به كرم اضافه نمائید و آن را از روی حرارت بردارید. حالا بگذارید كرم كاملاً خنك شود. اكنون آماده‌ مصرف است.


www.birfun.com


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *